Fietstocht SuperWest. 20 jaar stedelijke vernieuwing (dutch)

Fietstocht SuperWest. 20 jaar stedelijke vernieuwing (dutch)

From July 16, 2022 13:30 until July 16, 2022 15:00

Posted by Van Eesteren Museum

Categories: Exhibition, Excursion

Hits: 158


Fiets mee door SuperWest en ontdek 20 jaar stedelijke vernieuwing in de Westelijke Tuinsteden van Amsterdam. De manifestatie SuperWest gaat over de stedelijke vernieuwing van de Westelijke Tuinsteden gedurende de afgelopen twintig jaar. In die periode zijn in het gebied 297 nieuwbouw-, verbouw- en transformatieprojecten gerealiseerd met daaronder 22 prijswinnende gebouwen. Een grote operatie die zich tot nu toe redelijk geruisloos heeft voltrokken.

Onder leiding van initiatiefnemer Maurits de Hoog springen we op de fiets en kijken we naar deze stedelijke vernieuwing, renovatie en transformatie. Welke lessen zijn eruit te trekken voor de toekomst? Fiets mee en ontdek SuperWest!

Tip: bezoek voorafgaand aan de fietstocht ook de tentoonstelling SuperWest.

Datum: zaterdag 16 juli en zondag 24 juli
Vertrektijd: 13.30 uur
Duur: 1,5 uur
Startlocatie: Van Eesteren Paviljoen, Noordzijde 31,Amsterdam
Kosten: € 12,50 (vol tarief) | € 8,50 (kortingstarief) | gratis (kinderen t/m 12 jaar)
Kortingstarief: CJP, studentenkaart, Museumkaart, Stadspas Amsterdam, Dagkaart Van Eesteren Paviljoen en Jaarkaart Van Eesteren Paviljoen.
Fiets: voor de fietstocht heeft u een eigen fiets nodig.

Let op: de fietstocht gaat in principe onder alle weersomstandigheden door. Zorg ervoor dat u zich voldoende voorbereid op de weersomstandigheden van die dag.

Toegankelijkheid: de fietstocht bevindt zich in de openbare ruimte in Amsterdam en is toegankelijk voor mensen met een beperking, voor zover de verantwoordelijke overheden deze toegankelijkheid hebben gerealiseerd. Lees meer over de toegankelijkheid van het buitenmuseum op de pagina Toegankelijkheid.

Voertaal: Nederlands

Tickets: Van Eesteren Museum